Skoplejset

Varmt välkommen till oss!

Vi som jobbar på Skoplejset är ett engagerat och hungrigt gäng som gör allt för att ge dig en inspirerande och rolig shoppingupplevelse. Vi har samlat alla ledande varumärken och handplockat det bästa ur deras kollektioner för att skapa ett unikt och noga utvalt sortiment.

Vi är en komplett butik med damskor, herrskor, barnskor, väskor, plånböcker och skovårdsartiklar.

För att kunna erbjuda snabba leveranser och personlig service har vi alla skor och väskor i vårt eget lager. Lägger du din order före kl. 14 en vardag skickar vi ditt paket fraktfritt samma dag (läs mer om våra fraktvillkor här).

Skoplejset är auktoriserade återförsäljare av ett stort antal varumärken såsom Ecco, Vagabond, Fred Perry, Converse, Björn Borg, Esprit, Puma, Tamaris. Det innebär att du som kund alltid kan vara trygg med att det är originalvaror i paketet. Se alla våra varumärken.

Vår butik i Oskarshamn har funnits sedan 1995 och ligger på Västra Torggatan 2. 2009 öppnade vi vår webshop Skoplejset.se och vi driver även blogg och skor och väskor, Skoplejset blogg.

Vi är alltid nyfikna på dina synpunkter, fungeringar och tips på hur vi kan förbättra oss. Skriv gärna några rader till oss på info@skoplejset.se.


Trevlig shopping!


Skoplejset | Väskanbutiken i Oskarshamn AB
Västra Torggatan 2
572 30 Oskarshamn

Org nr. 556741-3876

Telefon 0491-83650
E-post  order@skoplejset.se

 

Vi som jobbar på Skoplejset